Un bon programa electoral  ha de buscar cobrir  totes les necessitats dels poblans alhora que servisca per vertebrar el poble, en servicis, en drets, en cultura…  Allò que s’anomena “Fer poble” ; Allò que ens mou a la gent de Compromís per la Pobla.
Per això, el nostre programa electoral és factible, realista i ambiciós.
I no necessita massa presentació, ni focs d’artifici que l’engal.lane, perquè les nostres propostes han estat dibuixades al llarg de la legislatura; tot un món de projectes que ens avalen, quatre anys vertiginosos en què s’ha complit amb el 90% de l’anterior programa electoral i que només la falta de temps ens ha impedit acabar.
Per això, el nostre futur programa és tota una declaració d’intencions, una aposta ambiciosa per tal que la Pobla siga un referent per al present i per a les generacions futures i on les persones han de ser les protagonistes.
En este document trobaràs les línies mestres del nostre projecte de poble per als propers quatre anys, tota la il.lusió de molta gent recollida per a tu.
Perquè amb tu som #IMPARABLES; Som Poble; Som Pobla.